Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12999
Назва: Основні етапи організації водовозного бізнесу та його ефективність
Автори: Корецький, С. А.
Арестенко, Тетяна Вікторівна
Арестенко, Татьяна Викторовна
Arestenko, Tetiana
Ключові слова: ринок бутильованої води;питна вода;бутильована вода;друкована реклама;Аgua Star
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 21-22
Короткий огляд (реферат): Стан організму людини залежить від повітря, способу життя, якості продуктів харчування, а також питної води. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров’я людини. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету. Забезпечення населення якісною питною водою, особливо в умовах пандемії COVID-19, проблема дуже актуальна, яка може бути покладена в основу прибуткового бізнесу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12999
Розташовується у зібраннях:кафедра Облік і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник ТДАТУ-21-22.pdf333.61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.