Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997
Назва: Проект з виробництва та реалізації конструктору їжі на прикладі салат-бару «Зроби та зїж»
Автори: Качан, О. О.
Демчук, Олена Миколаївна
Демчук, Елена Николаевна
Demchuk, Olena
Ключові слова: заклади харчування;салат-бар;сімейний бізнес;маркетингові заходи
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 17-18
Короткий огляд (реферат): В сучасному світі з кожним роком все більше і більше людей починають займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Проте ми живому в часі в якому дуже швидкий темп життя, і найчастіше нам не вистачає часу на те щоб вчасно харчуватися, а найголовніше вживати якісні та корисні продукти
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12997
Розташовується у зібраннях:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник ТДАТУ-17-18.pdf333.13 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.