Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12990
Назва: | Проект з виробництва та реалізації хлібо-булочної продукції |
Автори: | Баранов, О. Р. Єлков, В. В. Демчук, Олена Миколаївна Демчук, Елена Николаевна Demchuk, Olena |
Ключові слова: | маркетингові заходи;міні–пекарні;хлібо-булочна продукція;здобна випічка;конкурентоспроможність продукції |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 7-8 |
Короткий огляд (реферат): | Зміст проекту полягає в можливості налагодження прибуткового сімейного бізнесу з виробництва та реалізації здобної випічки та розширення виробництва та асортименту продукції на перспективу |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12990 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сборник ТДАТУ-7-8.pdf | 333.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.