Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12990
Назва: Проект з виробництва та реалізації хлібо-булочної продукції
Автори: Баранов, О. Р.
Єлков, В. В.
Демчук, Олена Миколаївна
Демчук, Елена Николаевна
Demchuk, Olena
Ключові слова: маркетингові заходи;міні–пекарні;хлібо-булочна продукція;здобна випічка;конкурентоспроможність продукції
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Сучасні підходи до створення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: збірник тез І Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мелітополь, 1 липня 2020 р.);С. 7-8
Короткий огляд (реферат): Зміст проекту полягає в можливості налагодження прибуткового сімейного бізнесу з виробництва та реалізації здобної випічки та розширення виробництва та асортименту продукції на перспективу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12990
Розташовується у зібраннях:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник ТДАТУ-7-8.pdf333.03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.