Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288
Назва: | Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13 |
Інші назви: | Improving storage technologies of parsley with using of agrarian hydrogel and antioxidant composition |
Автори: | Кулик, Аліна Степанівна Kulyk, Alina Кулик, Алина Степановна |
Ключові слова: | зелень петрушки;метаболічні процеси;аграрний гідрогель |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1921.pdf | 799.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.