Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288
Назва: Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13
Інші назви: Improving storage technologies of parsley with using of agrarian hydrogel and antioxidant composition
Автори: Кулик, Аліна Степанівна
Kulyk, Alina
Кулик, Алина Степановна
Ключові слова: зелень петрушки;метаболічні процеси;аграрний гідрогель
Дата публікації: 2016
Видавництво: Національний університет харчових технологій
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1921.pdf799.6 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.