Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Назва: | Обгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способом |
Автори: | Томілко, Ю. С. |
Ключові слова: | кисломолочні продукти;термостатний спосіб;резервуарний спосіб;сировина;молоко;резервуари;суміш |
Дата публікації: | 2020 |
Серія/номер: | VIІI Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій: матеріали VIII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2020 р. Мелітополь;С. 44-46 |
Короткий огляд (реферат): | Важлива роль у забезпеченні та підтриманні життєдіяльності людини належить кисломолочним продуктам. Одним із популярних кисломолочних продуктів є йогурт. В наш час використовуються два способи виробництва йогуртів: термостатний і резервуарний. Резервуарний спосіб виробництва є більш поширеним в Україні в зв’язку з тим, що має ряд переваг . Тому, виникає необхідність в обґрунтуванні доцільності використання резервуарного способу виробництва йогуртів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sbornyk-stud.-konf-f-t-ekt-2020-44-46.pdf | 592.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.