Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Title: Обгрунтування технології виробництва йогурту резервуарним способом
Authors: Томілко, Ю. С.
Keywords: кисломолочні продукти;термостатний спосіб;резервуарний спосіб;сировина;молоко;резервуари;суміш
Issue Date: 2020
Series/Report no.: VIІI Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій: матеріали VIII Всеукр. наук.-техн. конф., 11-22 листопада 2020 р. Мелітополь;С. 44-46
Abstract: Важлива роль у забезпеченні та підтриманні життєдіяльності людини належить кисломолочним продуктам. Одним із популярних кисломолочних продуктів є йогурт. В наш час використовуються два способи виробництва йогуртів: термостатний і резервуарний. Резервуарний спосіб виробництва є більш поширеним в Україні в зв’язку з тим, що має ряд переваг . Тому, виникає необхідність в обґрунтуванні доцільності використання резервуарного способу виробництва йогуртів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12800
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sbornyk-stud.-konf-f-t-ekt-2020-44-46.pdf592.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.