Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267
Title: Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки
Authors: Тележенко, Л. М.
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Keywords: зелень петрушки;абіотичні фактори;аскорбінова кислота
Issue Date: 2016
Publisher: Полтав. гос. аграр. академия
Series/Report no.: Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1267
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1870.pdf837.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.