Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266
Назва: | Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Степаненко, Дмитро Сергійович Степаненко, Дмитрий Сергеевич Stepanenko, Dmitro Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baiberova, Svitlana Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Ключові слова: | плоди;антиоксиданти;спосіб обробки |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Полтав. гос. аграр. академия |
Серія/номер: | Технологический аудит и резервы производства = Технологічний аудит та резерви виробництва : науч. журн.;Т. 4, № 4 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1266 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1869.pdf | 334.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.