Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1264
Назва: | The study of methods of preliminary cooling of fruits |
Автори: | Serdyuk, M. Stepanenko, D. Baiberova, S. Gaprindashvili, N. Kulik, A. |
Ключові слова: | preliminary cooling;distinol;lecithin |
Дата публікації: | 2016 |
Серія/номер: | Eureka: life sciences;№ 3 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1264 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1867.pdf | 385.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.