Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12485
Назва: | Холод сприяє зберіганню продукції |
Автори: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia |
Ключові слова: | властивість продукції;заморожування;процес охолодження;швидкозаморожуючі апарати |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 192-193 |
Короткий огляд (реферат): | Для кожного вида продукціїї обирається свій спосіб і застосовуються певні вимоги,які треба враховувати при зберіганні для досягнення кращого результату до моменту збуту продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12485 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25.pdf | 282.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.