Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12450
Назва: | Застосування холоду у процесі зберігання ягід |
Автори: | Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Паламарчук, І. П. Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Ключові слова: | швидкоморозильні апарати;заморожування;консервування ягід;технології зберігання;переробка плодоовочевої продукції, |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 77-79 |
Короткий огляд (реферат): | Технологія шокової заморозки забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще, ніж при інших способах заготівлі та зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12450 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 450.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.