Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12174
Title: Забезпечення якості продукту при гомогенізації в пульсаційному диспергаторі молока
Authors: Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Фурдак, Т. В.
Keywords: молоко;якість продукту;гомогенізація;диспергування
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.);(С. 91 - 93)
Abstract: Забезпечення високої якості та відповідності молочних продуктів технологічно обумовленим вимогам є запорукою підвищення конкурентоздатності та попиту на продукцію. Нормативні вимоги регламентують рекомендований середній діаметр жирових кульок після диспергування на рівні 0,8–1,2 мкм [1]. Такі розміри часток дисперсної фази являють достатні показники якості для ефективного засвоєння організмом людини поживних речовин молочного жиру [2]. Однак поруч з виготовленням продукту, який має заданий ступінь дисперсності важливою задачею диспергування є забезпечення рівномірного розподілу жирових кульок в об’ємі плазми молока.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12174
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf273.53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.