Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11907
Назва: Філософська рефлексія публічного управління VS генерація політико-доктринерських схем управління
Автори: Троїцька, Т. С.
Поправко, Ольга Вікторівна
Поправко, Ольга Викторовна
Popravko, Olha
Троїцька, О. М.
Ключові слова: публічне управління;філософія
Дата публікації: 2019
Серія/номер: Публічне управління в системі координат: демократія, децентралізація, місцеве самоврядування : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференція (18 жовтня 2019 р., м. Мелітополь);(С. 91–94)
Короткий огляд (реферат): Постановка проблеми пов’язана з необхідністю ціннісно-смислового осмислення сучасного публічного управління, яке не повинне втратити конструктивний життєтворчий потенціал народної волі і рівноважного реформаторства та інноваційності. Відомо, що публічне управління суспільством полягає у створенні умов найбільш сприятливих, по-перше, для взаємодії суб’єктів спільного життя, по-друге, для залучення їх до активної (соціабельної) і партиципативної (відповідальної) участі у вирішенні суспільних проблем, по-третє, для забезпечення всебічного розвитку громадян у конкретному цивілізаційному просторі. Також відомо, що публічне управління не стане ефективним, якщо воно і надалі буде ідентифікуватись з правлінням, з політичною діяльністю і, найголовніше – на імперативному рівні не буде переосмисленим як ціннісно-смисловий феномен, як синтез суспільних і особистісних, державних і громадянських інтересів, як взаємовплив владних і суспільних інституцій та рухів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11907
Розташовується у зібраннях:кафедра Суспільно-гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27.pdf241.9 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.