Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189
Назва: | Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции |
Автори: | Янаков, Валерий Петрович Янаков, Валерій Петрович Yanakov, Valerii Антропова, Л. М. Ланже, О. |
Ключові слова: | рецептура;замес теста;качество |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | НТУ "ХПІ" |
Серія/номер: | Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 44 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1189 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1727.pdf | 307.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.