Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11899
Назва: Event-технології в культурно-освітньому просторі вищої школи: потенційність й перспективи реалізації
Автори: Поправко, Ольга Вікторівна
Поправко, Ольга Викторовна
Popravko, Olha
Троїцька, О. М.
Троїцька, Т. С.
Ключові слова: вища школа;проект «Нова українська школа»;event-технології
Дата публікації: 2019
Серія/номер: Сучасний менеджмент: проблеми та перспективи розвитку : матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Херсон, 21 травня 2019 р.);(С. 144–147)
Короткий огляд (реферат): У сучасному суспільстві відбувається переоцінка цінностей, перегляд ідей, концепцій, підходів у різних сферах життєдіяльності, у тому числі й у сфері освіти. Модернізація української системи освіти визначила новий вектор її розвитку – вона покликана сприяти соціально-культурній інтеграції, обміну, передачі накопиченого, а також створенню нового, передового досвіду з метою духовно-морального розвитку особистості й орієнтації її на людину майбутнього. У зв‘язку з цим сучасні освітні стандарти висувають нові вимоги до освіти в цілому й до вищої зокрема. Вища школа повинна підготувати кваліфікованих фахівців, здатних до ефективної роботи, готових до постійної самоосвіти, які вміють творчо мислити, брати на себе відповідальність, працювати в команді, що допоможе їм досягати успіху в професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11899
Розташовується у зібраннях:кафедра Суспільно-гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
21.pdf724.33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.