Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1183
Назва: Розробка технологій прискореного дозрівання солоду
Інші назви: Development of technology for the accelerated maturing malt
Автори: Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Харитонова, Ганна Іванівна
Харитонова, Анна Ивановна
Kharytonova, Hanna
Ключові слова: солод;стимуляція;іонізаційні процеси
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Техніка, енергетика, транспорт АПК : всеукр. наук.-техн. журн.;№ 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1183
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1725.pdf306.02 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.