Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1183
Назва: | Розробка технологій прискореного дозрівання солоду |
Інші назви: | Development of technology for the accelerated maturing malt |
Автори: | Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym Харитонова, Ганна Іванівна Харитонова, Анна Ивановна Kharytonova, Hanna |
Ключові слова: | солод;стимуляція;іонізаційні процеси |
Дата публікації: | 2015 |
Серія/номер: | Техніка, енергетика, транспорт АПК : всеукр. наук.-техн. журн.;№ 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1183 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1725.pdf | 306.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.