Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11773
Назва: Обгрунтування вимог до сушіння насіння соняшника
Автори: Петренко, Костянтин Григорович
Петренко, Константин Григорьевич
Petrenko, Kostiantyn
Журавель, Дмитро Павлович
Журавель, Дмитрий Павлович
Zhuravel, Dmytro
Ключові слова: соняшник;сушіння насіння;соняшникова олія;вологість насіння
Дата публікації: 2020
Серія/номер: Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р.);(С. 7-8)
Короткий огляд (реферат): Соняшник – одна з головних олійних культур. Соняшникова олія – високо калорійний харчовий продукт, що має гарні смакові якості, широко застосовується в харчовій промисловості. Соняшникова олія – містить в середньому близько 90% ненасичених жирних кислот – ленолевої та олеїнової, а також до 10% насичених – пальмітинової та стеарінової кислот. Найбільшу цінність для організму людини становлять ненасичені кислоти, особливо лінолева, вміст якої в олії соняшника складає 55-60%, олеїнової – 30-35% від суми всіх жирних кислот.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11773
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 ВНПІК Сучасні проблеми інноваційного.. 8-26.06.2020 ст.101-102.pdf1.39 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.