Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11773
Назва: | Обгрунтування вимог до сушіння насіння соняшника |
Автори: | Петренко, Костянтин Григорович Петренко, Константин Григорьевич Petrenko, Kostiantyn Журавель, Дмитро Павлович Журавель, Дмитрий Павлович Zhuravel, Dmytro |
Ключові слова: | соняшник;сушіння насіння;соняшникова олія;вологість насіння |
Дата публікації: | 2020 |
Серія/номер: | Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 08- 26 червня 2020 р.);(С. 7-8) |
Короткий огляд (реферат): | Соняшник – одна з головних олійних культур. Соняшникова олія – високо калорійний харчовий продукт, що має гарні смакові якості, широко застосовується в харчовій промисловості. Соняшникова олія – містить в середньому близько 90% ненасичених жирних кислот – ленолевої та олеїнової, а також до 10% насичених – пальмітинової та стеарінової кислот. Найбільшу цінність для організму людини становлять ненасичені кислоти, особливо лінолева, вміст якої в олії соняшника складає 55-60%, олеїнової – 30-35% від суми всіх жирних кислот. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11773 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1 ВНПІК Сучасні проблеми інноваційного.. 8-26.06.2020 ст.101-102.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.