Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763
Назва: | Підвищення товарної якості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композицій |
Автори: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Bayberova, Svitlana |
Ключові слова: | зберігання;мікробіологічні захворювання;фізіологічні захворювання;стандартна продукція;втрата маси |
Дата публікації: | 2009 |
Серія/номер: | Вісник аграрної науки Причорномор’я;Вип. 4 (С. 176-181) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив передзбиральної обробки плодів яблуні антиоксидантними композиціями на рівень мікробіологічних га фізіологічних захворювань, природні втрати маси при тривалому зберіганні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24_распознан.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.