Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11759
Назва: Динамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростации
Інші назви: Dynamics of vitamin c in sweet pepper in low temperature storage and defrostation
Автори: Загорко, Надежда Петровна
Загорко, Надія Петрівна
Zahorko, Nadiia
Коляденко, Виктория Викторовна
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Koliadenko, Viktoriia
Ключові слова: витами С;хранение;перец сладкий;потери;замораживание;дефростация;vitamin C;storage;sweet pepper;losses;freezing;defrostation
Дата публікації: 2016
Видавництво: ОЛДІ-ПЛЮС
Серія/номер: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 4 (С. 230-238)
Короткий огляд (реферат): RU: Рассматривается проблема хранения растителной продукции, богатой биологически активными веществами, с целью сохранения ее исходных качеств методом замораживания. EN: The article considers the problem o f storage of vegetable products, rich in biologically active substances with the aim of preserving their original quality by freezing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11759
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.