Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11759
Назва: | Динамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростации |
Інші назви: | Dynamics of vitamin c in sweet pepper in low temperature storage and defrostation |
Автори: | Загорко, Надежда Петровна Загорко, Надія Петрівна Zahorko, Nadiia Коляденко, Виктория Викторовна Коляденко, Вікторія Вікторівна Koliadenko, Viktoriia |
Ключові слова: | витами С;хранение;перец сладкий;потери;замораживание;дефростация;vitamin C;storage;sweet pepper;losses;freezing;defrostation |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ОЛДІ-ПЛЮС |
Серія/номер: | Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 4 (С. 230-238) |
Короткий огляд (реферат): | RU: Рассматривается проблема хранения растителной продукции, богатой биологически активными веществами, с целью сохранения ее исходных качеств методом замораживания. EN: The article considers the problem o f storage of vegetable products, rich in biologically active substances with the aim of preserving their original quality by freezing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11759 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3 Динамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростанции _распознан.pdf | 5.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.