Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1172
Назва: Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів
Інші назви: Prediction of the pear fruits quality technical indicators depending on stress abiotic factors
Автори: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Ключові слова: товарність;маса;форма;плоди
Дата публікації: 2014
Видавництво: Львівська комерційна академія
Серія/номер: Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. праць;Вип. 14
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1172
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1706.pdf714.78 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.