Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1172
Назва: | Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів |
Інші назви: | Prediction of the pear fruits quality technical indicators depending on stress abiotic factors |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Ключові слова: | товарність;маса;форма;плоди |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Львівська комерційна академія |
Серія/номер: | Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. праць;Вип. 14 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1172 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1706.pdf | 714.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.