Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171
Назва: | Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції |
Інші назви: | Qualitative indicators of parsley greens during storage with usage of agrarian hydrogel and antioxidant composition |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Ключові слова: | зберігання;зелень петрушки;антиоксиданти |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Львівська комерційна академія |
Серія/номер: | Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. праць;Вип. 14 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1707.pdf | 333.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.