Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
Назва: | Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю |
Інші назви: | Effect of heat treatment with biologically active substances on the functioning of low-molecular antioxidant system during the storage of sweet bell pepper fruits |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Ключові слова: | перець;зберігання;антиоксиданти |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | НТУ "ХПІ" |
Серія/номер: | Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 12 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168 |
DOI: | 10.20998/2413-4295.2016.12.25 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1710.pdf | 351.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.