Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
Назва: Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцю
Інші назви: Effect of heat treatment with biologically active substances on the functioning of low-molecular antioxidant system during the storage of sweet bell pepper fruits
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Ключові слова: перець;зберігання;антиоксиданти
Дата публікації: 2016
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Серія/номер: Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 12
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1168
DOI: 10.20998/2413-4295.2016.12.25
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1710.pdf351.04 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.