Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11671
Назва: Удосконалення організації бухгалтерського обліку з використанням автоматизованого робочого місця
Автори: Єльцова, Ю. Ю.
Ключові слова: бухгалтерський облік;автоматизоване робоче місце;організація обдіку;професійні АРМ;АРМ бухгалтера
Дата публікації: 2020
Серія/номер: Актуальні проблеми соціально-економічних систем в умовах трансформаційної економіки: збірник наукових статей за матеріалами VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16 – 17 квітня 2020 р.);Ч. 2 (С. 256-259)
Короткий огляд (реферат): Бухгалтерський облік – важливий елемент економічної системи без знання якого неможливе ефективне управління підприємством. Він є одним з головних джерел інформації про виробничу і фінансово-господарську діяльність підприємств і їх об’єднань, необхідної для прийняття та реалізації управлінських рішень. Однак, лише налагоджена система бухгалтерського обліку дає змогу отримати необхідну інформацію для забезпечення управління господарською діяльністю підприємства, яка аналізується при прийнятті оперативних, управлніських та стратегічних рішень.Тому неналежна якість облікових даних може призвести до невірних висновків. Крім того, бухгалтерська інформація забезпечує контроль збереження активів підприємства, господарської діяльністі, у зв’язку з чим є важливим засобом зміцнення фінансового стану підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11671
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf1.19 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.