Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11648
Назва: | Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції тваринництва: посібник-практикум |
Автори: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Ключові слова: | посібник-практикум;обладнання;харчове виробництво;інноваційні технології;тваринництво;переробка продукції |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Мелітополь: видавничо-поліграфічний центр «Forward press» |
Серія/номер: | 250 с.; |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація відомостей про технологічне обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок у його експлуатації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11648 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 4.24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.