Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11647
Назва: | Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва: посібник-практикум |
Автори: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Ключові слова: | лабораторні роботи;посібник-практикум;технологічне обладнання;харчові виробництва;переробні виробництва |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Мелітополь: видавничо-поліграфічний центр «Forward press» |
Серія/номер: | 307 с.; |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація відомостей про технологічне обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок у його експлуатації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11647 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 5.75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.