Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11636
Назва: | Фризери періодичної дії для виробництва морозива: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» |
Автори: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Ключові слова: | методичні вказівки;фризери;лабораторні роботи;виробництво морозива;процес заморожування |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Серія/номер: | 23 с.; |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: отримання, розширення і поглиблення знань по призначенню, принципам дії, будові, розрахунках, роботі та регулюванню фризерів періодичної дії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11636 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фризери періодичної дії для виробництва морозива.pdf | 1.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.