Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158
Назва: Определение величин процесса перемешивания хлебопекарного, кондитерского и макаронного теста
Автори: Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Yanakov, Valerii
Ключові слова: анализ;симплекс;структура
Дата публікації: 2015
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Серія/номер: Наукові праці ОНАХТ;Вип. 47, т. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1720.pdf477.53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.