Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158
Назва: | Определение величин процесса перемешивания хлебопекарного, кондитерского и макаронного теста |
Автори: | Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович Yanakov, Valerii |
Ключові слова: | анализ;симплекс;структура |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
Серія/номер: | Наукові праці ОНАХТ;Вип. 47, т. 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1158 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1720.pdf | 477.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.