Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117
Назва: | Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Бандуренко, Г. М. Бандуренко, Г. Н. Bandurernko, G. |
Ключові слова: | томати;зберігання;теплова обробка біологічно активними речовинами;інтенсивність дихання |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 89-98) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14.pdf | 519.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.