Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117
Назва: Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Бандуренко, Г. М.
Бандуренко, Г. Н.
Bandurernko, G.
Ключові слова: томати;зберігання;теплова обробка біологічно активними речовинами;інтенсивність дихання
Дата публікації: 2016
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 89-98)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1117
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf519.25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.