Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11171
Назва: Оцінка сучасного стану та напрямки розвитку садівництва на півдні України
Автори: Малюк, Тетяна Валеріївна
Малюк, Татьяна Валерьевна
Maliuk, Tetiana
Козлова, Лілія Валентинівна
Козлова, Лилия Валентиновна
Kozlova, Liliia
Ключові слова: садівництво;Південь України;промислове садівництво;насадження
Дата публікації: 2020
Серія/номер: Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути [зб. наук. пр.]: матер. III міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Київ, 15 квітня 2020 р.);(С. 120-124)
Короткий огляд (реферат): Садівництво на півдні України є традиційною галуззю сільського господарства, а регіон – основним у виробництві плодової продукції, особливо кісточкових культур [1]. Слід зазначити, що впродовж тривалого періоду розвиток промислового садівництва здійснювався на екстенсивній основі, і ріст виробництва плодів і ягід проходив за рахунок збільшення площ плодоносних насаджень [2]. На жаль, середньорічне виробництво плодів і ягід у сільськогосподарських підприємствах порівняно до 80-90-х років минулого століття знизилося у 2000-х роках – до 20 разів залежно від області південного регіону. І цей процес не зменшує обертів і у наші часи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11171
Розташовується у зібраннях:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.