Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1114
Назва: | Механічне моделювання реологічної поведінки харчових матеріалів |
Автори: | Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia |
Ключові слова: | реологія;харчові маси;властивості;модель |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 29-36) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1114 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 329.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.