Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1113
Назва: | Експериментальні дослідження впливу основних факторів на ступінь гомогенізації в імпульсному гомогенізаторі |
Автори: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Антонова, Галина Володимирівна Антонова, Галина Владимировна Antonova, Halyna |
Ключові слова: | ступінь гомогенізації;частота коливання;амплітуда коливання;імпульсний гомогенізатор |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 21-28) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1113 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 386.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.