Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1113
Назва: Експериментальні дослідження впливу основних факторів на ступінь гомогенізації в імпульсному гомогенізаторі
Автори: Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Антонова, Галина Володимирівна
Антонова, Галина Владимировна
Antonova, Halyna
Ключові слова: ступінь гомогенізації;частота коливання;амплітуда коливання;імпульсний гомогенізатор
Дата публікації: 2016
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 16, т. 1 (С. 21-28)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1113
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf386.55 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.