Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097
Назва: | Вибір кращого для заморожування та тривалого зберігання сорту дюків з оптимальним комплексом параметрів органолептичних та фізико-хімічних показників плодів |
Автори: | Іванченко, В. Й. Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna |
Ключові слова: | фізико-біохімічні показники;баготокритеріальна оптимізація |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | НИВиВ "Магарач" |
Серія/номер: | Виноградарство и виноделие: сб. науч. тр.;Т. 39 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1097 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1747.pdf | 294.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.