Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092
Назва: The role of the mathematical model in doughmaking process optimization
Автори: Yanakov, Valerii
Янаков, Валерій Петрович
Янаков, Валерий Петрович
Ключові слова: mathematical model;process optimization
Дата публікації: 2011
Видавництво: КДМТУ
Серія/номер: Рибне господарство України: наук. журнал;№ 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1753.pdf505.27 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.