Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092
Назва: | The role of the mathematical model in doughmaking process optimization |
Автори: | Yanakov, Valerii Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович |
Ключові слова: | mathematical model;process optimization |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | КДМТУ |
Серія/номер: | Рибне господарство України: наук. журнал;№ 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1092 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1753.pdf | 505.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.