Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10878
Назва: | Теорія та практика використання струминного змішування в сільськогосподарській та харчовій галузях економіки України |
Автори: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl В'юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Галько, Сергій Віталійович Галько, Сергей Витальевич Halko, Serhii |
Ключові слова: | перемішування рідких компонентів;змішувачі;статичний змішувач;проточний змішувач;циркуляційне перемішування |
Дата публікації: | 2020 |
Серія/номер: | Праці Таврійського ДАТУ;Вип. 20, т. 2 (С. 55–64) |
Короткий огляд (реферат): | Перемішування рідких компонентів є широко розповсюдженим процесом у різних галузях економіки України, зокрема у сільськогосподарському виробництві (приготування маточних розчинів, що використовуються у рослинництві, садівництві, тваринництві, птахівництві) та харчовій промисловості (приготування різноманітних розчинів, емульсій, тощо). В наш час гостро стоїть питання енергозбереження, тому є актуальним розробка та впровадження у виробництво змішуючих апаратів, які забезпечать якісне перемішування рідких компонентів при мінімальних витратах енергії та часу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10878 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Теорія та практика використання...2020 55–64.pdf | 610.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.