Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10878
Title: Теорія та практика використання струминного змішування в сільськогосподарській та харчовій галузях економіки України
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
В'юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Галько, Сергій Віталійович
Галько, Сергей Витальевич
Halko, Serhii
Keywords: перемішування рідких компонентів;змішувачі;статичний змішувач;проточний змішувач;циркуляційне перемішування
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Праці Таврійського ДАТУ;Вип. 20, т. 2 (С. 55–64)
Abstract: Перемішування рідких компонентів є широко розповсюдженим процесом у різних галузях економіки України, зокрема у сільськогосподарському виробництві (приготування маточних розчинів, що використовуються у рослинництві, садівництві, тваринництві, птахівництві) та харчовій промисловості (приготування різноманітних розчинів, емульсій, тощо). В наш час гостро стоїть питання енергозбереження, тому є актуальним розробка та впровадження у виробництво змішуючих апаратів, які забезпечать якісне перемішування рідких компонентів при мінімальних витратах енергії та часу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10878
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Теорія та практика використання...2020 55–64.pdf610.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.