Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10762
Назва: Вплив технічних параметрів на витрати потужності приводу тістомісильної машини
Автори: Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Горєлков, Д. В.
Ключові слова: хлібопекарська промисловість;кондитерська промисловість;макаронна промисловість;тістомісильні машини;потужність приводу тістомісильної машини
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Серія/номер: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 239-240)
Короткий огляд (реферат): Для замісу тіста на підприємствах хлібопекарської, кондитерської і макаронної промисловості застосовуються тістомісильні машини. Аналіз літературних джерел показав, що на якість виготовлення хлібу впливає конструкція робочого органу тістомісильної машини. Нами запропонований робочий орган (рис.1), який, на наш погляд, може забезпечити покращення якості хліба
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10762
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf274.91 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.