Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10758
Назва: | Розрахунок основних параметрів промислового зразка імпульсного гомогенізатора |
Автори: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Червоний, В. М. |
Ключові слова: | гомогенізація;харчова промисловість;молочні продукти;імпульсний гомогенізатор |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Серія/номер: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 219-220) |
Короткий огляд (реферат): | Гомогенізація – це технологічний процес отримання однорідної структури або однорідних властивостей сумішами, сполуками, розчинами або емульсіями шляхом механічного перемішування, усереднення, хімічного чи температурного впливу на них. В харчовій промисловості гомогенізація застосовується при виробництві маргарину, майонезу, соків, дитячого харчування та при виробництві молочних продуктів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10758 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 177.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.