Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10756
Назва: Хеджування як елемент управлінського обліку
Автори: Безверхня, Юлія Вікторівна
Безверхняя, Юлия Викторовна
Bezverkhnya, Yuliia
Ключові слова: управлінський облік;хедж-облік;хеджування;фінансовий ринок;відкритий хедж;закритий хедж
Дата публікації: 2020
Серія/номер: Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти: Збірник наукових праць за матеріалами ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції (30-31 березня 2020 р.);(С. 17-20)
Короткий огляд (реферат): Перехід економіки на ринкові відносини, глобалізація економічних зв'язків при використанні матеріальних і трудових ресурсів, капіталу і фінансування, посилення факторів невизначеності і ризику диктують необхідність дослідження атрибутів резервної системи, процесів хеджування, їх прогнозування та відображення в обліку. Особливо це стосується управлінського обліку. Один з основоположних принципів бухгалтерського обліку в ринковій економіці – це принцип продовження діяльності, відповідно до якого підприємство нормально функціонує і буде продовжувати свою діяльність в доступному для огляду майбутньому, тобто не збанкрутує.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10756
Розташовується у зібраннях:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf692.47 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.