Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745
Title: Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах
Authors: Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Дмитревський, Д. В.
Keywords: зберігання ягід;охолодження ягід після збору;переробна промисловість;холодильне обладнання
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: Міжнародна науково-практична конференція (14 травня, 2020 р.): тези у 2-х ч.;Ч. 1 (С. 196-197)
Abstract: Під час реалізації свіжої продукції виникає питання необхідності охолодження ягід після збору. При цьому, якщо реалізація врожаю йде через торговельні мережі або закладається на зберігання, охолодження просто необхідно
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10745
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf159.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.