Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1071
Назва: | Изменения биохимических свойств замороженой тыквы в динамике хранения |
Автори: | Бровченко, С. О. Ялпачик, В. Ф. Пастушенко, С. И. |
Ключові слова: | тыква;динамика хранения;замораживание |
Дата публікації: | 2004 |
Видавництво: | МНАУ |
Серія/номер: | Вісник аграрної науки Причорномор’я : науковий журнал;Вип. 4 (28) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1071 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1775.docx | 521.7 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.