Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1071
Назва: Изменения биохимических свойств замороженой тыквы в динамике хранения
Автори: Бровченко, С. О.
Ялпачик, В. Ф.
Пастушенко, С. И.
Ключові слова: тыква;динамика хранения;замораживание
Дата публікації: 2004
Видавництво: МНАУ
Серія/номер: Вісник аграрної науки Причорномор’я : науковий журнал;Вип. 4 (28)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1071
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1775.docx521.7 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.