Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10633
Назва: Аналіз якості підготовки студентів до участі у всеукраїнських студентських олімпіадах
Інші назви: Quality analysis of student preparation for participation in all-ukraine student olympiads
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Ключові слова: підготовка студентів;Всеукраїнська студентська олімпіада;результативність;підсумки олімпіади;student preparation;All-Ukrainian Student Olympiad;performance;results of the Olympiad
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ імені Дмитра Моторного
Серія/номер: Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти: зб. наук.-метод. праць;Вип. 23 (С. 348-352)
Короткий огляд (реферат): UK: Публікація присвячена аналізу результативності студентів ТДАТУ в ІІ етапі Всеукраїнських студентських олімпіад за останні роки. Проведені заходи дали можливість підвищити кількість перемог студентів як на базі нашого закладу вищої освіти, так і в інших вишах України. EN: The publication is devoted to the analysis of the performance of students of TDATU in the second stage of the All-Ukrainian Student Olympiads in recent years. The measures provided made it possible to increase the number of student wins both at our higher education institution and in other universities of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10633
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник статей 2020 8.04-349-353.pdf454.63 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.