Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498
Назва: Обґрунтування компонентів раціонів для перепелів
Автори: Скляр, Радміла Вікторівна
Скляр, Радмила Викторовна
Skliar, Radmila
Григоренко, Сергій Михайлович
Григоренко, Сергей Михайлович
Hryhorenko, Serhii
Ключові слова: утримання перепелів;раціон;відгодівля;комбікорми для перепелів;використання кормів;вирощування перепелів
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01- 24 квітня 2020 р.);С. 233-237
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження показують, що кількість спожитого перепелами корму залежить від вмісту у ньому обмінної енергії, віку птиці, її продуктивності, температури повітря. Добове споживання обмінної енергії перепелятами з віком дещо знижується, однак при вирощуванні перепелят на м’ясо, з метою одержання жирнішої тушки, у другу половину вирощування рекомендується підвищити вміст обмінної енергії в раціоні. Головними джерелами обмінної енергії у раціонах перепелів є кукурудза і кормовий жир.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 1 МНПК Технічне забезпечення..2020 233-237.pdf253.69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.