Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498
Назва: | Обґрунтування компонентів раціонів для перепелів |
Автори: | Скляр, Радміла Вікторівна Скляр, Радмила Викторовна Skliar, Radmila Григоренко, Сергій Михайлович Григоренко, Сергей Михайлович Hryhorenko, Serhii |
Ключові слова: | утримання перепелів;раціон;відгодівля;комбікорми для перепелів;використання кормів;вирощування перепелів |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01- 24 квітня 2020 р.);С. 233-237 |
Короткий огляд (реферат): | Проведені дослідження показують, що кількість спожитого перепелами корму залежить від вмісту у ньому обмінної енергії, віку птиці, її продуктивності, температури повітря. Добове споживання обмінної енергії перепелятами з віком дещо знижується, однак при вирощуванні перепелят на м’ясо, з метою одержання жирнішої тушки, у другу половину вирощування рекомендується підвищити вміст обмінної енергії в раціоні. Головними джерелами обмінної енергії у раціонах перепелів є кукурудза і кормовий жир. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10498 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 1 МНПК Технічне забезпечення..2020 233-237.pdf | 253.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.