Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10440
Назва: | The need to improve pig feeding options |
Автори: | Boltianska, Natalia Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Izdebski, W. |
Ключові слова: | the norms of feeding;harvesting technology;digestion;feed |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01- 24 квітня 2020 р.);С. 136-139 |
Короткий огляд (реферат): | The basis of the new system is the digestion unit, which calculates the quantitative composition of the individual nutrients that are absorbed, rather than digested raw nutrients. On how exactly these indicators will be calculated, the further operability of the entire system will depend. In this regard, there is a need to study the digestive processes on issues related to the development of the final digestion products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10440 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 1 МНПК Технічне забезпечення..2020 136-139.pdf | 213.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.