Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10146
Назва: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання; Вип. 19, т. 1 |
Ключові слова: | галузеве машинобудування;харчові технології;струминно-щільовий гомогенізатор молока;виробництво пива;промислове будівництво;методи сушки плодоовочевої сировини;застосування мембранних технологій;твердопаливні котли;варіння рибного бульйону;визначення структурно-механічних властивостей;отримання молочно-білкових концентратів;плодово-ягідні коагулянтори;виробництво сиру «Голландський»;Охтирський Сиркомбінат ПП "Рось" |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; 274 с.; |
Короткий огляд (реферат): | Представлені результати досліджень вчених у галузях харчових технологій, галузевого машинобудування та прикладної механіки. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10146 |
Розташовується у зібраннях: | Праці ТДАТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 4.85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.