Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject м'ясо

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Методи подовження термінів зберігання м’ясопродуктівБілошицкий, І. Ю.
2021Моделювання та оптимізація річного обороту стада великої рогатої худобиСкляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii
2015Напіввільне вирощування диких тварин як альтернатива традиційному тваринництву та мисливствуВолох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii
2023Регулювання якості м’яса гусей біологічно активними сполуками вівса посівногоМайборода, Данііл Олександрович; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Данченко, Микола Миколайович; Ніколаєва, Ю. В.; Maiboroda, Daniil; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Danchenko, Mykola; Nicolaieva, Yu.
2024Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполукЗебніцька, Валерія Володимирівна
2014Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona
2019ТОП-5 продуктів, які Україна експортує до ЄСГригоренко, А. О.; Демченко, Іван Володимирович; Демченко, Иван Владимирович; Demchenko, Ivan